SC RO*Mirielles Charliez Theron
Färg: Singapura SIN n25
Född: 2013-02-16
Uppfödare: Mirela Petcu, Rumänien


Hej på er alla singa lovers och alla andra för den delen här har nu lilla mej! Jag är en liten pigg kattfröken som kallas för Iris och flyttat alldeles nyss från Bukarest, Rumänien (2013-06-13).
Min människo mamma och människo pappa packade in mig en tidig morgon och sedan reste vi så det stod härliga till. Till slut blev det en biltur och sedan sa dom att jag var hemma men det såg inte ut som hemma men jag fick en massa roliga nya leksaker och fick sova på en kudde mellan mina nya hussar så jag var rätt nöjd ändå. Nästa dag flyttade jag ut till de andra katterna alla var så förundrade att jag vart accepterad efter bara ca 15 minuter men min halvsyster tog det lite längre tid att charma runt 3 timmar.

Sedan försvann Stefan & Mirela och nu är jag kvar i Sverige men jag trivs jättebra här utan dem. Alla kompisar och leksaker här och god mat har dom också. Jag skall också snart börja min utställningskarriär det skall bli jättekul för jag får åka och bo med Victoria och vara ensam med mina människor det blir oxå fint.
Längre fram, kanske till sommaren 2014, hoppas jag få kattungar. Men det får ni läsa mer om då.

Tänk vad tiden går, nu har jag redan blivit bli mamma 2 gånger. Först till tre små fina pojkar och nu sist till en pojke och en flicka. Jag har utvecklats till att bli en riktigt fin dam med fina uttrycksfulla ögon säger dom. Min siste son kommer att få stanna kvar här så jag kan uppfostra honom ordentligt. Kanske en omgång bäbisar till sedan ska jag vila ett tag.