GIP & SC Katzalano Whiterock (Oscar)
Färg: Singapura SIN n 25
Född: 2013-02-16


Hej på er alla!
Jag heter Oscar nu när jag flyttat till Sverige. Jag är en singapurakille som är född i Vancover, Kanada. I juli 2013 flyttade jag till min nya matte Eva i Drammen i Norge. På en utställning i juli träffade jag Hans & Stellan och deras singapuraflickor. Min matte hade redan lovat att jag skulle få träffa Iris längre fram, och vi nosade lite på varandra.
Några veckor senare hände något tråkigt, min matte Eva avled plötsligt i sömnen och familjen kunde inte ta hand om oss katter. Hjälp! Vad skulle jag göra. Men farbror Terje visste att att Hans & Stellan ville ta hand om mig, och några veckor fick jag bo hos Terje & Ann-Chatrine Storli eftersom Hans & Stellan var på semester. Jag trivdes jättebra där men min framtid var i ett annat Singapurakatteri.
1 september fick jag flytta till Göteborg. Här finns redan två andra Singapuror och ett gäng andra katter. Här trivs jag alldeles utmärkt och redan efter 10 minuter hade jag hälsat och nosat på dom andra och dom är ju helt okej att bo med.
Jag har ju redan varit på utställning och fler lär det bli. Förhoppningsvis ganska snart. Sedan hoppas jag kunna bli pappa till singapurabäbisar här i Sverige. Men det får vi ta längre fram, för jag är ju inte så jättegammal ännu.

Nu är jag ensam herre på täppan här hos Kustens. Mina 3 damer gör precis allt som jag säger och jag har redan blivit pappa till 6 fina kattungar, men jag tror det blir fler.
Jag har dessutom hunnit med att bli Grand International Champion som den första Singapuran inom FIFe och jobbar nu på att bli Supreme Champion.