Baheras Wb Tora
Färg: BML ny 11 31, svartgoldenshaded
Född: 2011-11-25

Hej alla!
Jag är Kustens första Golden-Burmilla. Golden innebär att min grundfärg är mer gyllene, golden, än dom andra, som är silver. Jag är precis som Millis (Hedvig) född hos Barbro Helmer i Helsingborg. Jag var ensam tjej i kullen och har 5 bröder, så jag var van att ta för mig redan när jag flyttade till Göteborg i början av 2012.
Jag har redan varit med på några utställningar, men har inte riktigt haft någon chans mot min bror Tobbe, som alltid envisas med att vara på samma utställning som mig. Men när jag blir vuxen, eller i alla fall 10 månader så slipper jag tävla mot honom, och då ska ni få se på andra bullar.
Jag hoppas också på att få bli mamma, men det är jag lite för ung för än på ett tag. Så jag passar på att springa mycket och försöka busa med dom stora katterna här. Jag har lyckats få rätt bra fart på några av dom. Annars är jag väldigt gosig och kelig och gillar att sitta i och spinna i famnen på dom människor som bor här och även hos dom som kommer på besök. Sen är det ju lite kul att vara lite annorlunda i färgen mot dom andra Kustens-katterna förstås.
Vi ses säkert, hej så länge!