SP & SC Baheras Wb Torkel DSM
Färg: BML by 11 31 chokladgoldenshaded
Född: 2011-11-25

Hej på er! Jag heter Baheras Wb Torkel men kallas för Tobbe. Jag är en mycket ovanlig katt jag tror inte att det finns någon mer i min färg i Sverige. Jag är chokladgolden shaded. Mina nya hussar var med min syster Tora och några andra syskon i Malmö på utställning och eftersom jag tyckte att någon av Toras 5 bröder måste ta hand om henne i framtiden så charmade jag till husse Hans ordentligt. Men det fanns fler intressenter och jag var ett tag rädd för att mina planer inte skulle gå i lås.
Men hur som helst så bor jag med Tora i Göteborg nu. Jag har 2 bröder till här i stan och vi är alla med i Ädelkatten. Dom pratar om att jag skall bli deras nya avelshane undrar vad en sådan gör men det får jag väl tids nog veta. Hur som helst så har mitt nya liv börjat och jag är säker på att jag kommer att trivas med det. Vi kommer att synas i år närmast i Falköping där jag blev BIS ena dagen, Trelleborg BIV och NOM och Forshaga NOM. Jag har oxå varit i min gamla hemstad Helsingborg där jag blev BIS! See you!

Nu har jag blivit kastrat, det innebär att det inte blir några fler barn gjorda här och jag har börjat en framgångsrik utställningskarriär i den klassen. Jag är fortfarande en lagom tjock katt i mina allra bästa år.